tankar och dessa helvetes bråk....

so

Kladdkakor!

Imorgon ska vi fira vår mentor som fyller 50 bast så jag skulle baka kladdkakor, jag är ju bäst på de så jag är klar med 4 o en 5e i ugnen fast den (sista är till familjen faktiskt...hehe) Så jag har stått och bakat sen klockan va halv 8 -.- rätt trött nu jao!

simtränare at the moment då ;)


money?

Hej och välkomna till mn pengaberoende värld... Fast nej men jag tänkte tjäna pengar på denna så kallade blogg och undrar om någon utav er underbara läsare vet om denna sidan är något bra?
Länk
Eller har ni något annat förslag?
Have a nice day ;)
(så vet inte jag vart jag ändrar ferg på lenkarna så jag får fixa de men den är svart!

bilder i brist på konsentration


Måndag!

Hej :) I helgen så åkte vi upp till backen i lördags och åkte snowboard i 8 timmar. Rätt kul faktiskt! Älskar skidsemestrar och sånnt men man får sån himla träningsvärk! Så idag har jag typ ont i hela kroppen. Idag är det måndag i alla fall och jag sitter i skolan och våran lärare skulle vara på ett "litet" möte som skulle gå "snabbt" men men bara gött o chilla lite.
Efter skolan så ska jag träffa min älskling :) Sen ska jag te badhuset och bossa över mina smö simelever ;) *evil* Ha de gött!

Me to you

tack så mycket älskling, när det behövs som mäst så vet du precis <3 tack för att du är min.

asså orkar inte ens föklara

Mitt liv är inte perfekt och jag är de inte heller och nu har de vart jobbigt ett jävligt bra tag så jag orkar inte ens säga varför jag inte bloggat. Först vart de bara jul o allt det där o sen gick de åt helvete men jag har ju faktiskt ett privatliv precis som ni och berättar inte allt in public men aja nu vet ni att jag lever iaf.

Annonser från BloggPartner
RSS 2.0