en så grymt klockren låt <3


dag, gym, trött, film

Ja, hej. Idag i skolan så somnade jag på rasten på min väska, trött? En aning... Så skulle jag ju såklart tracha en elgitarr i skolan idag - så typiskt mig och min klumpighet :( De va ju så att jag skulle hänga upp den och när jag släpper den (för jag tror att den hänger rätt) så åker den ner i en förstärkare och sen ner i golvet. Jag kan ju säga att den va helt sprucken ch vid huvudet så gick den av. Men dem sa att de skulle lösa sig på försökringen men blev skiträdd! Haha!
Sen efter skolan så blev de gymmet i en och en halv timme med Elvira :) riktigt skönt! Och nu är jag astrött, värkligen. Jag har precis suttit och kolet på Smurfarna med familjen och den är lite halvrolig ibland hehe. Men nu ska jag nog starta en film och gosa ner mig i sängen och försöka somna :) Så godnatt :)

funderingar men bara lite...

Asså jag är har massor i skallen som jag skulle  behöva skriva av mig, men jag orkar inte. Det är ingen mening med det häller för då skulle det bara bli massa känslotrams och oj vad synd de va om mig men nej jag vill inte att folk ska tycka att de är synd om mig. Jag vill att när folk ser mig ska dom tänka men chiet vilken söt tjej som går där. Eller ja de är väl lite ego men jag är inte så ofta ego.
Jag kom och tänka på de när jag va på toa precis, jag kanske tänkte på de bara för att jag såg Sex and the sitty 2 precis men när jag kollade mig sj'lv i spegeln helt osminkad i en t-shirt så tyckte jag faktiskt att jag var fin, och det är inte ofta det händer att jag på riktigt tycker att jag är fin, jag kan säga att jag är snygg och sexig och sånt och kanske till och med tycka det lite gran men fin och söt har jag aldrig varit eller sött mig själv som.
Jag hör det inte särskillt ofta heller, så jag är nog inte så bra på att veta om jag är de eller inte. Men för ett ganska bra tag sen så va det en som sa till mig att varge gång jag vaknar på morgonen ska jag ställa mig framför spegeln och stå där och titta och beundra mig själv tills jag hittade 3 bra saker som jag va nöjd med, det behövde inte bara ha med utseendet att göra utan de kan va andra saker i personligheten också. Jag vet inte jag tästade det aldrig men ibland när jag kollar mig själv i spegeln så ser jag faktiskt att jag är fin och om någon annan säger något annat så well fuck them!
tack för mig :) sleep thight ♥

skolan och såndär skit

Ja! Man hurrar för en ny dag men att hurra för en måndag är väl inget jag gör precis... Särskillt inte när lärar blir sur på mig för att jag frågar hur jag ska göra på en sak och sen svarar hon inte så att jag fattar så jag frågar igen och då blir hon sur på mig. J*vligt kul start på dagen, och bara för att hon har en dålig dag behöver hon väl inte förstöra hela min dag eller? ÅÅH jag orkar inte med sånna här dagar.

glögg!<3

Godnatt! Innan jag gick upp och la mig blev det en kopp glögg :) Och innan jag somnar ska jag se på pairets of caribbean 4 den sista. Har ju inte sätt den en så nu blir de så om jag inte somnar men de går ju inte för sig. Men jaja nu ska jag starta filmen så pussis! ;*

söndagar är bara till för att jävlas

ÅÅÅÅÅH! Gud vad jag hatar söndagar! Man kan inte göra något kul på dem för man måste upp dagen efter och då blir det att man typ bara sitter och väntar på att det ska bli måndag, och då blir det bara långtråkigt... Hatart! längtar tills det är lov nästa gång!

min helg!

Hej! jag har haft världens mysigaste helg med världens bästa pojkvän! fredags så kollade vi film och chillade lite. Igår så spelade vi Need for Speed det nya som kommit ut the run tror jag de heter? Har faktiskt ingen aning men det stog de hela tiden så antar de, haha! Sen så gick vi hem till mig och åt revbenspläll och annat gott! Efter de vart de affären och sen myspys med film och godis! Så hilma skönt med en lugn helg! Känner mig så himla utvilad :) Fast har fortfarande träningsvärk efter i torsdags men de går över :)

bilder medan jag väntar...

Medan jag väntar på mammi ska komma hem så kan jag lägga upp lite bilder för att jag har tråkigt. Bilder är ju alltid kul :)

outfit

Nu har jag gymmat och solat och duschat samt fixat mig :) Jag har ju utveklingssamtal idag och de käns lite jobbigt, för de blir alltid så pinsamt och tyst på dom när någon frågar mig något.
Men ja som sagt så har jag fixat mig och efter samtalet så blir det att dra till Stina och sova där, chill! Då slipper jag gå upp så tidigt för hon bor ju i skara, snällt av mamma som tillät att jag sov där också eftersom vi blir av med vår sovmorgon i morgon :(
tuplinne
nitbälte
skinnbyxor

frukost sen gym + sola!

Cha! Är ledig idag. Så har precis vaknat och gjort frukost, efter de så blir de gymmet och sen 25 min sol!
Min frukost består av ägg, sallad, riskakor och citronvatten. Nyttigt!

juste!

Jag glömde ju de! Jag färgade håret igår och det blev jättefint. Lägger upp en bild imorgn :) Nu är jag ju askblond nästan brun men jag vill bli blond igen, saknar mitt platinavita hår så ska nog försöka få de så och sen göra typ leopardfläckar i luggen tror jag, tror det kommer bli riktigt nice om jag kan hitta en penna som jag kan måla fläckarna :) nice as hell!  Längtar tills jag kan göra de :D

sholahopp

Hej! :D
ville bara säga att jag är glad idag! :) Jag fick äran att laga maten idag och då blev de potatisgratäng och pepparbiff :D Supergott! så är allt så himla perfekt också allt är värkligen bra. och just nu sitter jag nersjunken i soffan och kollar på någon dansk deckare, mammi ville se den fattar typ inte vad den handlar om men aja sånt är livet.

frisk!:D

Yay! Jag kna äntligen gå till skolan idag :D
Men då är det såklart simtest första lektionen -.- även om jag har simmat i 7 år så är det aldrig kul att göra de med klassen för då måste jag ju yp visa allting :( inte kul och jag ska va lite mobbad och ha baddräkt men ändå det känns så naket när man är med dom i klassen save mee?
Aja efter skolan ska jag även färga håret tror jag :) så blir det att kolla på stad i ljus och sen hem till älsklingen tror jag? Hoppas det i alla fall! :)

outfit i måndags


en så grymt skön låt

den handlar ju om någon man hatar men jag lägger bara upp den för att den har ett sånt grymt medsväng typ, det är ju en glad melodi så jag blir nästan glad av den låter konstigt men true story!

om min drömkille, till min älskling

I can't describe my dream gay because you can not describe someone in words but if I would give it a try i should say that he was gonna love me for me and he should cary about me he would have that nice personalty that shows that he loves me. He would have the eyes that made me smile and melt, he would have a heart of gold and he would be just for me and he would show it in front of everyone that he loves me and just me. And he would look at me that I was hes whole world and do the small things thats makes a girl feel special. I could try to describe how he would look like but I cant cause he could look like anyone but I have the exactly picture of how he would look like cause I have found him, I have found my frog that was a prince and maybe he isn’t all those things that I want but he is mine and hes loves me so thats enough for me.

And I love you sweetheart.♥

sjuk :'(

hej!
Jag är magsjuk därför uppdaterade jag inte igår för hade inget att skriva, inte precis så mycket att tala om vad man gjorde eftersom jag bara spydde hela tiden och halvsåv i soffan till tven ._.
annyway igår hade även jag och min älskling 8 månader så grattis till oss ;) *hehe*
och i skolan för ett tag sen skulle vi skriva en text om våran drömtjej/kille på engelska jag tänkte lägga upp min igår som en slags dikt eller något fast det är ju ingen dikt men till min pojkvän eftersom vi inte kunde fira genom att gå ut och äta eller så.

helvetes kyla asså!!

Faen vad jag hatar denna kyla, så fort man går ut fryser man ju fingrarna av sig :( måste köpa ett par vantar så jag har några fingrar kvar sen när snön kommer :)


lördag

Sitter hemma nu och ska käka choladfonye och mashmallows mums! :D sen blir de att dra till pojkvännen.

i väntan på bussen...

F*n vad jag hatar att vänta på bussen! Den är alltid sen och så droppar det från taket i busskuren :( känner att det kommer att bli en toppendag ju värkligen! Sen blir det i alla fall älsklingen ikväll :D

sexdokumentär

Kollar på en fråga Olle dokumentär haha! kollar med päronen också och det handlar om sex och det är ju inget fel med de eller hur? ;) blir bara lite sådär halvpinsamt att sitta och kolla på när andra lär sig få orgasm och ha sex på ett skönt sätt! Men men lite kul är det ju i alla fall men skulle nog aldrig själv gå med på att bli filmad naken och sen vara med i ett program där man visar imprincip allt, men man gör ju sina ega val.

when your not with me is't only one thing I think abaut, can you guess what it is?

- I think you can.
.
And I'm all yours bby
I try to smile when you'r not around, it's hard but I'll do my best!

ny bakgrund :)

Tyckte ju inte om min bakgund på bloggen men nu tycker ajg att den passar mycket bättre :) Gött! Vad tycker ni? :)

waiting and waisting my time

Sitter i skolan och väntar på min kompis, har precis gjort omprov i naturvetenskap och känner att denna gången lyckades jag nog, förhoppningsvis i alla fall :) sen ska jag hem och typ fixa lite hinner kanske en timme på gymmet också och då kanske Jag solar också om jag orkar (y)

Don't fear the enemy that attacks you, but the fake friend that hugs you.

Har inte varit så duktig på att uppdatera men lite nu i alla fall. I förrgår så fylde min lillasyster 10 så vi firade henne och åt tårta, gick upp lite tidigare och sjöng för henne på morgonen :) Hon fick en gitarr bland annat.
.
Igår var jag med älsklingen hela dagen efter skolan och sen kollade jag true blood. Nu sitter jag i biloteket och chillar med dom andra :)
.
bilder från igår

två bider från haloween


samhällets normer och könsroller?!

Asså en sak jag reagerade på nr jag kollade lite snabbt på facebook. Jag såg ett test för att se om du är en riktig tjej, förlåt men vad i helvete?! Men kan inte säga så att bara för att en viss person gillar färgen rosa så är den tjejig, jag tycker att det är snyggt när killar har rosa kläder på sig och tycker inet alls det är bögit men samhället är ju uppbygt så att om en kille har något som är tjejigt så är han bög och det stör mig som in i bombens!
så om jag nu fyller i detta testet så ser vi antagligen att jag inte är så mycket tjej som man borde va, eller hur funkar det?
ALLA TJEJER GÖR TESTET-
Är du en riktig tjej?
[] Du har fler än 5 nagellack.
[] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har lösnaglar/ haft
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på mobilen
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
[x] Du har färgat håret
[] Du har slingat håret
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[] Du går nästan aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[]Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.

9

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[] Färgen rosa.
[x] Shopping
[] Dekorationer
[x] Speglar
[] Skolan
[] Delfiner
[] Disneyfilmer
[] Ljus
[] Blommor
[] Mjukisdjur

3

Shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[] Kompaniet
[x] Victoria's secret
[x] H&M
[] Forever 21
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[] NK
[] Top Shop
[] JC
[x] BIK BOK
[x] Kappahl
[] CUBUS
[] Sisters
[] ida, josefine
[x] lindex

=8

DU SÄGER OFTA:
[] Whatever
[] Oh my god (omg)
[x] Vet inte
[] Cute
[] Hot
[x] Typ
[] Visst
[] Säkert
[] Ursäkta?
[] Ofta
[] Daaah
[x] LOL

=3

LÄSER: 
[] Frida
[] Cosmopolitan
[] Glamour
[] Elle
[] Gogirl
[] Bravo
[] Julia
[] Wendy
[] Bravo girl
[] Star Flash
[] OKEJ
[] KP

DU GILLAR DESSA FILMER:

[] Elizabetown
[] Eva och Adam
[] Freaky Friday
[] Twilight/New Moon/Eclipse
[] Walk To Remember
[] Remember me
[] Where The Heart Is
[] Just My luck
[] John Tucker Must Die
[] The holiday
[] Girls United
[] How To Lose A Guy In 10 Days
[] Hannah montana the movie
[] In time
[] Knowing

DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[] Lost
[] Top modell
[] Project Runway
[] Desperate Housewives
[] The Simple Life
[] Men In Trees
[] 8th & Ocean
[] The OC
[] Laguna Beach/The Hills
[] Nip/Tuck
[] Gilmore Girls
[] One Three Hill
[] Heroes
[] Idol

samanlagt 19

0-15 du är kille
16-25 killtjej
26-35 Du är en tjej

Men jag är väl precis lika mycket tjej som hon som kryssar i alla dom där eller? Jag har ju också tuttar och en fitta eller hur? Så varför skulle jag klassas som en mindra flickaktig person för att jag inte har handlat i en viss affär? eller ser på några tvprogram eller har en asdyr parym. Nej far åt h*vele med dessa normer! Jag tycker att mäniskan kan bestäma själv hur den ska leva oavsätt kön eller läggning eller vad den gillar, lev ditt liv som du vill och skit i vad andra säger och tycker! Det finns bara en som du så visa vem det är! Lev ditt liv som du vill och skit i andra. Tack för mig.

på promenad med hunden :)


Annonser från BloggPartner
RSS 2.0