spikmattan i sängen!

ännu lite fler blder eftersom att jag har tråkigt ...

hej sköna säng!

Goderafton!:) ligger här i min säng på min underbara spikmatta eftersom att Sara precis dragit hem :) Hon bor ju granne med mig så det är ju inte så långt ;)
Vi har kollat idol och haft det almänt gött! chillade lite med chips och pepsi men åt inte så mycket eftersom jag ska dra ner på kalorierna ;) här är lite kort som jag lovade :) dock inte så seriösa som ni kanske ser ;)

fredag kväll!

Hej! NU är det ju fredag och kväll och dom flästa i min klass är på klassfest och super isg fulla, men inte jag! *duktigchey* ;)
Nä men jag kände att jag prioriterar gymmet framför fest det blir bara massa onödiga kallorier annars och det vill man ju inte ha! Så i stället ska jag träffa min kompis Sara och kolla på Idol efter maten och chilla lite :) Senare tänkte jag även förlänga mina ögonfransar om jag hinner och orkar (Y) visar resultatet i så fall också :) sen blir det lite bilder antar jag, och de gillar vi! Har varit lite dålig med bilderna dom senaste dagarna men så får det inte vara! Nu har jag precis duschat btw så tar ingen bild nu, ser inte så bra ut, men aja pussis så länge för nu är det mat!:)

hur svårt kan de va?-.-

Godmorgon på er! :)
Idag har jag sovmorgon och skulle ju upp till gymmet halv 7 tänkte jag men gjorde jag de eller? Näe! Så det får bli en sväng direkt efter skolan, har ju idrottskläderna med mig så de blir nog bra :) Idag ska vi även ha springtest nu på morgonen och det är jag ju inte så taggad för men de går säkert bra hoppas jag... Inte så mycket mer, jo i stället för att dra på klassfest så är jag nog med min kompis Madde har inte träffat henne på ett j*vla tag, och så tänkte jag sola också om jag hinner de och förlänga mina ögonfransar, ja de är i stort sätt mina planer för dagen så ha de gött! :)

sova nu, gymmet i morgon bitti!

Tänkte säga god natt nu, har varit hos min pojkvän och kollat på film och sen så åkte vi runt i hans syrras bil och dunkade tecno och nnu är jag fett trött! Orkade dock inte gymma idag så får ta de imorgon billi innan skola, ska köra liet kondition då eftersom vi ska ha konditionstest i idrotten som är första lektionen och då är jag ju lagom uppvärmd oxå typ ^^
Aja god natt i alla fall och sov gott :)

waiting on the bus

Har äntligen har jag slutat och väntar som vanligt på bussen. Den går halv så det är typ 20 minuter dit, sitter här vid aolan med Becka och snackar lite (Y) skriver ikväll ska vara med pojkvännen sen :)

håltimme = plugg eller?

Nu har vi håltimme till klockan 2 så tänkte försöka plugga lite men det har inte gått så bra hittills men jag ska ta fram antäckningarna typ nu och försöka konsentera mig lite, chiao

muntlig presentation! - faila totalt....

Hej på er! jag har precis haft svenska och gjort en muntlig presentation om musik, jag hade gjort en igår och sickat till mig själv, men sen ändrade jag och gjorde den bättre menglömde skicka den till mig själv så fick ta den jag gjorde först ... Snacka om att jag blev sur! Men aja nu ska vi ha engelska inte för att det är särskillt roligt men aja ha de gött :)

en sann historia oavsett om man är troende eller inte! Det behöver ju inte vara Gud som skapade oss...

En liten pojke frågade sin mor: "Varför gråter du?" "Eftersom jag är en kvinna", sade hon till honom. "Jag förstår inte", sa han. Hans mamma kramade bara honom och sa: "Och det kommer du aldrig göra." "Alla kvinnor gråter utan anledning", var allt hans pappa kunde säga. Den lilla pojken växte upp och blev en man men undrade fortfarande varför kvinnor gråter ibland utan uppenbar anledning. Till slut så frågade han "gubben där uppe". "Gud, varför gråter kvinnor så lätt?" 
Gud sade: "När jag gjorde kvinnan så var hon tvungen att vara speciell. Jag gjorde hennes skuldror starka nog att bära tyngden av världen, men ändå mjuka nog för att ge tröst. Jag gav henne en inre styrka att uthärda förlossningar och de förluster av de barn i henne som aldrig blir födda. Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortsätta kämpa när de flesta vill ge upp, och ta hand om sin familj genom sjukdom och sorg. Jag gav henne känslighet nog att älska sina barn under alla omständigheter, även när hennes barn har sårat henne mycket illa. Jag gav henne styrka att bära sin man genom hans fel, och jag formade henne från hans revben för att skydda hans hjärta. Jag gav henne vishet att veta att en god man skadar aldrig sin kvinna, men att han ibland testar hennes styrka och hennes beslutsamhet att stå bredvid honom. Och till sist gav jag henne tårar att kasta. Detta är tårar speciellt avsett för henne, och hon kan använda dom när helst hon känner att hon så behöver." "Du förstår min son", sa Gud. "Skönheten i en kvinna är inte de kläder hon bär, den kropp hon har, eller hur hon gör sitt hår. Det vackra med en kvinna måste ses i hennes ögon, eftersom det är dörren till hennes hjärta - platsen där kärleken bor"♥

aaw, någon är trött :)

Hihi vad gulligt att hon somna här :)
aww gullungen då :)

sis, I love you


Yay de funkar!

Yay! Desigen funkar och headern också! F*n vad glad jag blev :) *lyckligchey*

ny header!

Fixade en ny header lite snabbt och lätt och ska försöka fixa bakgrunden oxå men det kan ta ett tag... Men det tar lite tid på headern att komma upp så det är antagligen min gamla i någon dag till aja så ser den ut i alla fall :)

affären + biler

Det förra innlägget skulle hamnat uppe för typ någon timme sen men det skulle ju dampa sig och inte funka så det kom upp nu i stället, i alla fall så var jag i affären precis och köpte Polly! :D blir perfa till plugget men jag är nästan klar men ändå! Nu ligger det i kylen, gillar när det är knaprigt så jäkla gott! Det borde ni tästa vettja ;) här är lite mer bilder :)

tråkigt = bilder

Haha har kommit på att jag har börjat gör så med handen som på denna bilden, på många bilder kanske är lite störande men det bara blir så :o Ska försöka sluta :) men ni får stå ut lite tycker jag :D
fint att jag blundar, men den bjuder jag på!;)

plugg och mellis ;)

Nu blir det plugg och mellanmål :D kommer nog uppdatera och lägga upp lite bilder för att jag har tråkigt men det kommer sen! nu ska jag plugga lite tänkte jag. *Duktigchey*


apelsinjouse, äpple och solrosfrön :) nyttigt ;)

30 min...

Så nu ska jag sitta här i en halvtimme och vänta på bussen, eftersom att vi slutde 10 över och 1an gick prick ... aja ska snart dra till rese och stå och vänta och frysa där ute, sen blir det plugg! :)

notkunskap

Haha jag hade fel förut vi ska ha notkunskap nu klockan 12 om 20 minuter och nu gick världen under för Beckas tuggomin tog slut :O lite bilder i brist på annat :)

Dataproduktion

Just nu har jag dataproduktion och lär mig hur man skapar låtar via datorn totalt med hjälp at ett piano inkoplat typ, rätt segt att sitta och lyssna på hur man gör bara. Men men nu är det la så och vi ska ju ha det i 2an så jag får väl lära mig lite nu. Sen blir det lunch och dataproduktion igen tror jag? Sen är det typ konsert också, men vet inte om jag orkar gå på de men vi får se!

skype och spikmatta

Chiao!:) Ligger här i sängen och snackar med några på skype, samtidigt som jag ligger på min spikmatta så jäkla skönt! har inte så mycket att skriva ville bara uppdatera lite men jag ska väl sova snart antar jag :) puss och godnatt :)

helt död

Nu ligger jag i soffan och degar, är helt slut efter gymmet! Helt sjukt vad en och en halv timme kan göra! Jag tränade ju med Elvira idag och hon har ju lite fler grejer på sitt pass så tästade lite olika och la till lite och så. Rätt gött faktiskt, är så himla skönt äfteråt när man värkligen inte orkar göra någonting bara ligga där typ. Sen tänkte jag ligga lite på min spikmatta innan jag går och lägger mig också :)
.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på Idol.

gymmet snart!

Tjoo! Håller på och äter just nu lite snabbt kom hem precis och dra typ dra snart igen för att gymma med min kompis Elvira :) Fett nice de! aja ska äta en macka till och sen drar jag pussis!

fuck of och svara någon j*vla gång då!

Asså jag vet att jag klagar mycket nu och jag skriver om hur dåligt jag mr men ni får ta det nu tills jag mår bättre igen. Nu har jag suttit och ringt i en timme och förts klickar du mig och sen stänger du av telefonen och sen bara låter du det ringa, fattar du hur jÄvla irriterande det är för mig? Jag måste ha mina sissta kläder, skor och min snowboard för vi ska antagligen på skidsemester och då måste jag ha något att åka på?! Du har lovat mig att ge mig de så varför gör du inte de bara? Är det så jobbigt för dig att inse att du har failat, DU förlorade, JAG vann, låt mig för i h*lvete!
.
over and out

some times are hard, some times are not

Går runt och har ont i magen och huvdet hela tiden, fryser när jag har jacka och tjocka mjukisbyxor och 2 tröjor på mig innomhus?! F*n asså hur kul är det?  Aja det får väl gå ändå eller något! Imorgon har jag i alla fall musiklektion, typ det ända som är kul i skolan... Och så ska vi tydligen vara på brandstationen imorgon oxå men det låter ju lite creepe eller något? Vet inte, bryr mig inte,orkar inte för den delen heller. Mamma väkte mg idag och sa att jag börjar bli trött på morgonen, men det är ju inte så konstigt men skit samma, sitter och lyssnar på Hardcore superstar och jay smith grymt chill musik, här är lite bilder:
Chiao♥

måndag = skola

Ja nu är det måndag och det betyder skola. Vilket är fett tråkigt. Aja just nu sitter vi här och väntar på att få redovisa i svenskan på power point men vår lärare får inte igång datan så nu ska vi byta till engelska eller något.
Aja uppdaterar senare

it dosen't matter if I fake it or if it's real

Vill hällst inte prata om det nu, är så jävla sick på detta nu så jag skiter i det snart, (inte bloggen) ska det vara så svårt att tycka om någon och ha medlidande i alla fall?! Jag har väl inte anstängt mig särskillt mycket, eller gjort särskillt mycket heller, men jag är väl också en människa eller?! Jag har väl också rättighet att må dåligt? Jag vill inte prata om allt till alla, det är bara en i hela världen som vet allt om mig och så ska det vara också! Jag tänket inte gå och prata med alla baa för att allt är löst, men det är ju inte löst. Inte för mig, men ven f*n bryr sig?
Ingen, inte någon, ingen alls men jag ska inte heller bry mig, eller det gör jag knappt redan kommer inte bli något kvar av mig om det ska fortsätta såhär. Jag kommer bara att bli en sån där livlös människa, som är som ett skal, inte känner några kännsor, ingenting är på riktigt allt är fake. Är rädd att jag redan är sån, och det är förståss inte mitt fel men jag känner inget, inget under hela dagen. Sen på kvällen går jag och lägger mig och allt går sönder, allt som jag byggt upp som skydd under dagen försvinner, rasseras totalt.
Behöver nog inte skriva mer, vill bara prata med någon, inte vem som hällst, jag vill prata med en speciell men det är svårt för jag kan inte, jag kan inte förklara varför jag inte kan, för jag vet inte.
Men en sak är så in i h*lvete säker! Att jag inte kan prata med någon dum psykolog och att jag kommer att klara det själv, även om det är svårt nu.

veckans Ute/inne

Klänning? Jag vill använda klänning eller i alla fall korta klänningar men jag känner mig så obekväm och det känns som att folk tycker att det är för mycket att använda det i typ skolan men det är ju snyggt med tajta klänningar skulle järna använda det lixom. Så vad tycker ni, kan man använda klänning till vardags?




Tog bilderna från google så det är klänningarna jag syftar på inte personerna ;)

veckans låt!

gammal och utlyssnad jag vet men så himla chill! Jag gilla chill låtar så veckans låt blir:
Akon - Don't matter

on my way out

Har preis käkat och ska typ dra nu hem till pojkvännen nu :) Mamma sticker på simtävling med min lillasyster Tilda och lämnar rästen kvar ;) haha så tänkte dra över till min underbara pojkvän till imorn så blir väl lite sämre uppdatering men om jag inte skriver imorgon så kommer det lite på söndag :)

baad update!

Hejhopp
Slutar om typ 20 minuter och har haft lektion i typ 3 timmar eller det var två lektioner med 5 mins rast så rätt segt...
först var det religon och nu har vi historia, och det är rätt jobbigt och sitta och gissa vad vår lärare skriver eftersom hon skriver olösligt och stavar fel hela tiden, okej jag kanske stavar fel iblland men hon gört hela tiden och hon ska vara lärare! aja jag orkar inte klaga på henne mer, är för trött och hungrig just nu. Ikväll blir det pojkvännen och myspys skriver sen CEYA!

can't explain, just need you.

Jag ber dig inte att förstå utan att finnas där.
Finnas här, finnas nu eftersom du vet, men ingen annan gör, jag litar på dig så snälla svik mig inte! Jag gör mitt bästa...

spagetti?

Hejhopp!
Sitter här i sängen och orkar knapt röra mig... Mina armar och ben känns som spagetti efter gymmet, så jag ligger nog kvar här ett tag. Sen lär jag väl somna ganka tidigt tror jag och jag kanske behöver det för jag var skittrött idag! fast jag somnade vid 23 igår och vaknade typ en halvtimme senare, jag som brukar somna betydligt mycket senare! Men jag får la hoppas att jag inte är så trött imorgon det är ju fredag och det blir antagligen mys hemma hos pojkvännen:)
Chao skriver senare om jag har något på hjärtat att dela med mig av.

sovmorgon

Godmorgon!
Idag har vi haft sovmorgon och nu sitter jag på första lektionen - svenska.
Försökte fixa håret lite men när jag skulle sticka till bussen så förstördes hela skiten :( aja senare idag blir det att dra till gymmet med Sara igen!:)

god night sleep tight

Ja det är nog dags för mig att krypa ner i sängen och sova nu är rätt trött och har sovmorgon imorngon så det är rätt nice :) men ni får sova så sött så skriver jag imorgon!
Två bilder på mig för någon vecka sen :)

att vara social - till varje pris!

Tjolahopp :)
Kom precis hem från min pojkvän har varit där hela dagen elfter skolan typ. Vi kollade lite south park och mös :)
Tänkte på en sak när jag gick hem, när man är med någon typ en kompis eller pojk/flickvän är det okej att smsa konstant då? Jag menar ett sms lite då och då gör ju inget men om man skriver med någon hela tiden och värkligen är social mot den man skriver med, så blir det ju helt tvärt om med den man är med, asså att man blir associal mot den personen som man är med. Då kunde man ju lika gärna vara med den man skriver med egentligen, om det är något som är så viktigt att prata om så man inte kan släppa mobilen till och med om man ger den en kram så tycker jag att det är lite överdrivet... vad tycker ni?:)


the end?

Fri[end] 
Girlfri[end] 
Boyfri[end] 
Everything has an [END] 

Except for fam[ily]. 
Eller? Är det inte så?
"Vänner kommer och går, ändast dom äkta består." Men kan man värkligen säga så?
Men hur är det med förldrar som sviker en? Trycker ner en, slår en, ljuger för en och lämnar en då? Tillhör inte ens föräldrar famijlen? då blir ju det ett slut på dom också, eller? Jag menar jag tror dom flästa tonåringar som har en förälder som slår en tex sticker där ifrån, då blir det ju ett slaggs slut då eller tar det inte slut förens en av dom är död? Jag vet ju vad jag gjorde, jag stack och jag skulle nog kalla det att det tog slut, bara så ingen kontakt mer någonsin.
Men det är ju inte mitt fel det var ju hans fel men tillbax till ämnet, har allt värkligen ett slut? Om man älskar någon, på riktigt, värkligen tills dagen då man man ligger där på dödsbädden, tar det värkligen slut då? Jag vill tro att det finns kvar efter döden att när den andra också dör så hittar man varandra igen och går vidare. Men det är det ju ingen som vet, men lite sorligt är det tycker jag i alla fall att allting måste ta slut.
Som saker man måste i livet, man måste växa upp och inte få sitta i mammas knä längre, man måste flytta hemmifrån, släppa taget om människor, man måste jobba man måste göra en j*vla massa saker. Men jag vill inte! Jag vill int eväxa upp jag vill tillbaka till tiden när jag var 6 år och fick sitta i mammas knä på morgonen, när man inte behövde bry sig om något.
Jag vill inte släppa taget om människor. Inga vänner eller någon alls, avslut är det värsta jag vet.

...

Asså jag vet inte men jag har värkligen ingnting att skriva om?! Jag har knapt gjort något idag som är värt att skriva. Uppdaterar väl imorgon eller något men skriver sen....

gymmet!

Goderafton ;)
Har precis kommit ut från duschen efter att ha varit på gymmet med min kompis Sara :) Vi körde mitt pass idag eftersom att hon inte har något än, vi tänkte komma iväg på torsdag också om det går ihop med skolan och allt det. Det var i alla fall grymt skönt att komma iväg och träna lite känner mig så himla onyttig annars...Men men nu ska jag chilla lite framför tven.

capon, plektrum + plånbok

Tja igen!:)
Kom precis hem från stan köpet ett pläktrum och ett capon som jag sa och sen köpte jag en skinnplånbok! :D Var så trött på min gammla plånbok som var så stor ochtjock så jag köpte en liten och smal, den får ju inte plats i fickan annars ;)

stan!

Kom på att jag måste dra till stan en snabb sväng och köpa ett kapon till min gitarr så har letat ett bra tag efter öppetiderna på musikaffären men det värkar ju inte finnas något sådant så jag får la dra dit och kolla :) skriver sen måste dra nu! CeYa!

Kaffe - hur svårt kan det vara?

En lite kul sak är att jag är 16 år och knappt vet hur man gör kaffe... Jag har fått det förklarat för mig massor med gånger och om och om igen och jag har lyckats göra det också någon gång när någon har stått brevid och sagt hur man ska göra. Men nu när jag skulle göra en kopp kaffe så hade jag ju såklart glömt bort hur mång skedar kaffepulver man skulle ha i så jag ringde mamma men de va ju såklart ingen som svara så ringde jag Jonas med där var det ju ingen som svara häller, men till slit kom jag på att man kan söka på google och sen fattade jag ju hur man skulle göra, haha och nu hoppas jag att jag aldrig mer glömmer hur man gör kaffe (Y)

godmorgon

Har precis vaknat och ska ta något att äta :) Idag blir det att spela gitarr och sen ska jag dra mig iväg till gymmet blir en rätt chill dag skriver mer sen! nu ska jag äta :) chiao♥

done!

Nu! Så äntligen har jag flyttat alla mina kläder från garderoben längst ner till min garderob längst upp i huset :) känns så skönt att jag nu officielt har ett eget rum och slipper sova på en madrass på golvet, utan i min egen säng i mitt eget rum! Så j*vla gött! Men funderar fortfarande på vad jag ska ha som fondvägg... Något med rött i alla fall, något förslag?:)

flyttar upp till mitt nya rum!

Väl hemma och så nu då så har jag har jag ätit och försökt att få min lillasyster att ha lite party här hemma i stället för att kolla på tv men neeh de ville hon inte... Aja mitt rum är typ "klart" där uppe nu jag ska måla en fondvägg också men jag lite beslutsångest över vad jag ska ha för bild :( men det löser sig nog, så jag skulle flytta mina kläder till min nya garderob och så vidare :)
sen efter det så ska jag iväg igen till badhuset och vara tränare :)men uppdaterar mer sen nu ska jag flytta kläder!

yay skolan updaterar sig...

Så äntligen får vi böcker i matten!  Vi har lixom haft massa häften men äntligen ha dom uppdaterat sina häften till böcker och de är ju bra för då tappar man inte bort sakerna men det dåliga är ju att det blir ett exta kilo i väskan att bära runt på...
btw så funkar designen nu! :D nu blev jag glad! men jag tror jag ska fixa den lite till men det var typ det bästa jag kunde åstakomma i gårkväll :)

hairspray!

Hihi tyckte det var väldigt gulligt av Becka att ge mig en av sina hårsprey bara sådär :d hihi mee happy!

haha Doglas i bakrunden ;)


svenska

Sitter här och har svenska. Vi ska göra en muntlig redovisning om antingen en sak som man inte kan leva utan eller musik som betyder något, och självklart tar jag musiken. Vet inte hur många uppsatser som jag har skrivit som handla om musik. Men denna gången handlar det om Ron Pope som sjunger grymt fina låtar enligt mig i alla fall, vad tycker ni om honom? här är en sjukt fin låt av honom.
have a nice day bye ♥

Jag blir arg!

ÅÅ! Guud vad jag hatar när saker och ting inte funkar! Nu har jag suttit och ändrat designen på bloggen så att den ska vara svart och röd men då ska de ju såklart vara så att när jag förhandsvisar så blir den så me när jag trycker upp den vanliga bloggen sen så blir den inte så, och ja, jag har faktiskt sparat :( Någon som kan hjälpa mig med vad jag har gjort för fel eller? Annars lär det ju inte bli någon design...

Förirrad, what to do?

Jag vet inte längre, nej jag vet faktist inte alls. Har ni varit med om att ni har fått imulser att ni måste göra något? Det kan va allting mellan himmel och jord. Ibland får jag impulser att jag måste ändra nånting på mig själv för att jag känner mig tråkigt eller något. Just nu är jag i en sådan svacka och jag kommer inte ur den, en del av mig vill färga håret i någon galen färg och en del av mig vill fortsätta vara blond, en del av mig vill ha en coolare mer utmanande stil och en del av mig vill bara på i mjukisbyxor, en del av mig vill sticka ut och vara annorlunda men en del av mig vill bara chilla och vara lite som jag är typ, så jag vet inte alls vad jag ska göra jag har hållt på framoch tillbaka nu massor det senaste men jag kommer ingen vart.

När jag är med mina kompisar i klassen säger dom en sak att jag borde förändra mig, jag borde byta stil till skinnbyxor och tajts, tupera håret och sminka mig i mängder, grejen är att jag inte har gjort det på typ ett år eller ett halvår i alla fall och när jag är hemma tycker alla att jag borde gå tillbaka till hur jag såg ut förut innan jag började skolan igen när jag  bara chillade och gled med typ hade mysiga kläder på mig.
Då:





NU:


har ju inte så många på min "nya" stil eftersom att jag inte fattar hur man laddar över bilder till datan...
I'm mabey not doing the right thing but I do my best to fix it

Disneys Mulan

Nu ska jag vara lite töntig men jag ska kkolla på disneyfilmen Mulan. Den har ju ett budskap som alla andra disneyfilmer, plus att på min konfirmation så sjöng jag en spegelbild och det betyder rätt mycket för just mig, dock har jag inga bilder eller nånting kvar eftersom att min farsa är som han är och tog allt de... Aja nog om de nu, nu blir det film :)

ute/inne

Ny kategori! Tror ni fattar på namnet att det är typ lite vad ni tycker är ute och inne

tråkigt

Har grymt tråkigt så här är lite bilder :) Utan smink och shiet men de får va så orkar inte just nu.

update!

Hej :) har inte bloggat idag för att jag mår illa och orkar inte göra någonting. Skulle vara tränare i simningen nu egentligen och sen skulle jag ha tränat själv men nu skulle jag ju bli sjuk så får ligga i soffan och halvsova i stället :( Hatar värkligen att vara sjuk! Det är så segt...

outfit for tonight

skinnbyxor
linne
skärp
lockat hår! haha eller gjorde ett försök till att locka håret, tyckte att jag lyckades rätt bra, vad tycks? ;)

Lördag!

Idag är det lördag, och det är ju rätt gött :) hade lång sovmorgon och det känns värkligen bäst att vakna upp brevid världens underbaraste människa. Kom hem precis och skulle prata lite med mammi men precis nr jag kommer hit så åkte hon iväg på gatan för att handla så hon kommer väl snart antar jag :)
Igår blev det tyverr ingen bio för det var typ fullt så vi ska gå på den idag så hoppas värkligen den är bra! Så medans jag väntar på att lilla mammi kommer hem så ska jag fixa mig lite =) uppdate innan jag går sen i alla fall. så tills dess får ni have a good time ;)

smoothie tummen upp!(Y)

Yay jag har lyckats göra en smoothie :D med bär och jogert typ (Y) känner mig asduktig hihi :D
tog lite bilder på lektionen som ni såg, sen fick jag färg på mitt linne så fick byta... synd om mig :(

bla bla bla och mamma...

Äntligen hemma! :) de är lite påfresstande att först vara i skolan och sen åka hem i en trång buss men nu är jag hemma och glad! :D och det är ju bra eller? ;)
Fast nu ska jag snart dra mig igen tror jag? Jag ska fira 6 månader med min pojkvän idag eftersom det är fredag och jag nte fick sova hos honom igår, så vi kunde int egå på bio men nu kan jag ju de så vi ska gå på Jägarna 2 tyckte ju 1an va rätt bra blev typ lite rädd till och med men det bler jag nästan för allt så de är ju inte så svårt att skräma slag på mig (Y) men gud vad jag bablar nu sitter jag och lyssnar på Kesha annyway hon har en del bra låtar faktiskt :) great !
bild på min galna mamma ;)

roses

Roserna som jag fick igår :D

Sälskap...

Har precis harft matte ... och nu ska vi ha religonskunskap och jag är fett trött på att ha PMS! Men jag har ju min kära vän Becka som kan hålla mig sälskap med de ;)

the biatches ;)
segt att vi inte har några böcker i matten heller så vi får en j*vla massa häften i stället.

natti natti

Tänkte ta och nanna nu :) men jag kom ju på att ja glömde säga att jag fick 10 rosor idag också eftersom de va ett halvår med min pojkvän idag, som jag kan visa sen men de blir imorgon för nu är jag trött :)
nighty naghty sleep tight

Musik - dom låtar som jag lyssnar på mäst

Good shiet:
Hardcore Superstar - Run to your mama
Hardcore Superstar - Moonshine
Hardcore Superstar - Last call for alcohol
Hardcore Superstar - Here coms that sick biatch again
Hardcore Superstar - We don't need a cure

Fiina låtar:
Hinder - Lips of an angel
Secondhand Serenade - Fall for you
Secondhand Serenadw - Your call

Irlänsk punk:
Flogging Molly - Requlem for a dying song
Flogging Molly - Drunken lullabies
Flogging Molly - If I ever leave this world alive
Flogging Molly - Float

Dope:
Dope - Debonaire
Dope - you spin me round
Dope - Die MF Die
Det är några av mina favoriter lyssnar endel på Rammstein och Polkapix också :) dom jag lyssnar mäst på är dom 'fiina låtarna' som jag kallar dom vad tycker ni? Vad är bra musik enligt er? Länka någon av era favoritlåtar, har ju ganska blandad musiksmak men då kan jag göra en veckans låt eller något?
orkade tyverr inte sitta och länka mer... asså jag skulle ha lagt upp låtarna direkt på bloggen men jag hittade inte koderna så jag länkade dom i stället :)

kakor!

nu har vi typ jättelång håltimma så efter maten som vi satt i i typ en halvtimma eller något? Så köpte vi kakor :D och nu känner vi oss som två kakmånster! Gaha :D bild på mig i kaffeterian:
ooh smexigt ;)

sträng lärare?

oj vilken dag än så länge asså! har haft svenska och engelska nu och så var jag tvungen att fixa internett till narturkunskapen och då så klart ska dom sega som in i h*lvete så jag kommer 2 minuter försent och då får jag och Becka sen ankomst fast vi inte hade börjat än! Att det finns sånna lärare som bara gör saker för att dom är sura och utråkade på sitt jobb eller något. Dålig stil tycker jag men aja måste dra uppdaterar sen!
jag och Becka på engelskan :)

Home at last

Nu är jag hemma och ligger i sängen och klagar över mina ben, för dom ska få rycket och det känns som växtvärk men det är nog inte möjligt att jag blir längre? Jag är redan 1.70 ?! Jag vill inte bli längre liksom, så nu vet ni de :D
Det var jättertrevligt på "kalaset" säger man så nu för tiden? När jag hör ordet kalas tänker jag på ett sånt där barnkalas som man hade för alla i klassen när man va liten typ. Men i alla fall så sen satt jag och kollade på en riktigt kass film, det var värkligen en riktig B film! Vet inte ens vad den heter men den va så dåligt filmad och spelad så jag vet inte vad. Det skulle vara en skräckfilm men vi tyckte det var mer som en komedi ;) Men aah, nu märker jag att jag har skrivit en j*vla massa, tänkte berätta hur filmen va men jag tror jag skiter i det för ni lär bli rätt uttråkade tror jag?
Men nu ska jag nog skriva lite med Marcus och sen sova :) så ni får ha de gött och sova gott nu då!

i väntan på bussen...

Har precis haft geör och musiklära -gmu- och först fatta jag ju nada men sen fatta jag när vi skulle slå i bordet ;)
nu sitter jag och väntar på bussen som går kvart i, och det är segt som in i h*lvete ._.

design!

jag vet att min design är rätt tråkig och jag ska ändra på de men de kan ta lite tid för jag vet inte riktigt hur man gör eftersom jag typ har glömt bort allt, men jag ska även fixa till en snygg header men som sagt så kan det ta lite tid. Aja nu är jag verkligen hungrig så ska nog gå och äta skriver mer sen.
piece out.

jay jag hann!

godmorgon :)
jag typ fick stressa som f*n imorse för mamma försov sig så jag va tvungen att cykla till bussen så mitt hår förstördes och allt för de va ju tvunget att ränga också... men jag hann i alla fall, duktigt va? ;)

sweetnes

Först måste ja bara säga att jag hatar fb just nu för de ska ju vara konstigt och inte visa kommentarerna som jag får så nu gillar jag inte den sidan mer i kväll. Men i alla fall så när jag sitter här och är frustrerad över fb så kommer min söta lillasyster in och sätter sig bredvid mig, fast först låg min gitarr där så hon va nära på att gå igen men sen när jag flyttade på den så satte hon sig här :D lite bilder på oss i soffan, är vi inte söta? ;D

come along

sitter här och tragglar tre låtar som jag har fått i musikläxa. rätt segt tycker jag när jag inter hinner med och spela med i låtarna men ger sig nog om någon timma, tror ni inte de? :)
aja jag ska väl fortsätta då ...
jag och min kära rosa gitarr :D

mogen eller inte, bäst utan. I think...

asså jag vet inte riktigt förra läsåret var de bara du och jag typ, vi gjorde allt tillsammans. Men nu är det som att vi inte käner varan längre... Du säger att jag har förändrats men jag har mognat och blivit smartare. Men det känns som att du inte har det. Förlåt men vi har nog vuxit ifrån varandra jag är samma flumiga, roliga, glada jag men en bättre version typ? asså svårt att förklara men de är så jag vill inte att det ska vara bättre utan dig men jag tror nog att de är bättre, för jag klarar inte av att vara på samma fjortisstadie som du är sorry men thats the world today....

maat!

nu vart de mat i skolan, och eftersom att vi är på MOP så får vi äta på Mangos, så var de ju tacos oxå hihi ;) aja nu tråkar jag ut Becka så jag får sluta skriva nu :)
CY

facelook!


morgmorn

nu blir det skolan! ska dra snart lägger upp en face bild sen men just nu hinner jag tyo inte ._. aja CY

blablabla time fore a new start!

juste jag ska försöka få igång den här saken igen bara för att jag har fått en gullig liten 13 tummare till mac dator som skoldator och med gullig menar jag hemsk ._. typ inte gilla mac datorer (N) men aja de får va så ska ju bara ha den i 3 år...
men i alla fall så here I am again trying to do my best.
eem jag skulle haft en bild men nu är det så att jag inte vet hur man addar över bilder så ni får bli utan de denna gången ...

Annonser från BloggPartner
RSS 2.0