hej hej hallå!

Godmorgon :) Igår så vart de julavslutning så efter att ha spenderat hela eftermiddagen med min kompis Amanda haft snöbollskrig och åkt pulka så gick jag till min pojkvän och kollade på film och mös. Kommer ju inte se aonom på typ fyra dagar så de va mysigt. Han skulle dock till skolan nu på morgonen så jag drog hem och ska snart ner till gymmet med Amanda igen, gött! Försöker fixa till mig lite innan jul och nyår när man ska äta så mycket godis. :)
Fixade mina naglar igår också, svart glitter blir skitsnyggt till nyår :)

underbar helg men nu till något annat!

Köpte svarta linser igår! Asnice! :D Men tänkte bara slänga upp en bild och sägga att jag drar till gymmet nu! Pussis :)

chokladtomte


glass min style

Jaa kan man inte bestämma sig så kan man inte ;) hälften colasås och hälften chokladsås, med lite julmusik och kvällen är fixad! + så kom mina leopardbyxor och jul/nyårsklänning idag också :)

red lips


tomte luva fram till jul

Jag saknar julkänslan och det är julafton om 10 dagar så jag gör ett desperat försök att få igång julkänslam med att använda tomteuva fram till jul och se om det funkar, hoppas på det bästa! Det blir jättebra eftersom jag köpte en på liseberg när jag var där förra helgen :)

Do you see the change? I do, its gorgeous and its mine!

Min cam är spegelvänd så det där är vänster hand just so you know ;)

lite humor såhär i vintermörkret...

klicka här
klicka här
haha 2 länkar med en del roliga sms och andra roliga saker att skratta åt så här i vintermörkret :)

wanna make a women happy? by her shoes.


bowling med simklubben


har allmänt tråkigt...

Har inget intressant att berätta så lägger upp lite bilder :) (jag har väääldigt tråkigt)

lite bilder från i söndags

Hej! :) Jag var ju i Göteborg i söndags med min kompis Sara. Först gick vi på stan lite och småshoppade och sen gick vi till Liseberg och kollade på jul på Liseberg, det var en mycket lyckad resa! Vi fick plattser på första raden och sen får man ju inte glömma att vår barndonsidål va med, Magnus Uggla! Så vi ick hans autograf också :)

min onepiece


hejhej, hallå

Goderafton, alla små nattugglor :)
Ja jag sitter i min säng och chillar, ska se på Nanny Mcphee del 2 tänkte jag. Men just nu sitter jag och snackar lite på skype, mycket socialt! Sen kom min efterlängtade Onepiece idag och de är väl som sagt lite efter men vad ska man göra, dom ser så grymt sköna ut så jag va tvungen att ha en! Så jag köpte en ;) Nu vänta jag bara på min klänning och byxor jag också har beställt. Plus att mamma bestälde antagligen en massa kläder till mig förra veckan, typ trosor jeans tröjor osv så min garderob kommer bli lite för nyad. Sånt är alltid kul! lägger väl upp en bild imorgpn på min lilla onepiece och skriver något trevligt. Har ju sovmorgon till 12 imorgon så det är chill! Jaja nu blir det film CYA!

har varit sjuk...

Hej! Har varit sjuk idag, haft magont osv. Så jag har inte ätit något typ fast åt lite förut, men är fett hungrig fortfarande fast då tyckte mamma att jag skulle ha ätit mer förut så nu äter jag en cappuccinoglass :) duschade precis också, där av handuken på huvet ;)

nästan framme nu :D


dagens outfit i Gbg

hej! Just nu taggar jag med Uggla låtar hehe. Har kommit hem och gjort mig iordning :) Packat ner det viktigaste och ska göra mig en knäckemacka med guacamole snart och dra ner till rese.

julklappar?

Hej! :) Jag har precis varit i musikaffären Mathssons, tror de stavas så? haha! I alla fall så har jag tjötat röven av mig om att jag ska köpa en elgitarr och så såg mamma ett erbjudande där på gitarr och förstärkare så vi åkte dit och nu får jag en elgitarr i julkapp, hihi :D blev asglad! Så är jag astaggad inför imorgon! Jag sa till Göteborg med Sara och kolla på Magnus Uggla på jul på lisseberg. Vi va ju värsta Ugglafans när vi va små så de blir mycket kul! Vi ska åka tidigt så hinner vi kolla lite i nordstan också. Kommer bli grymt kul! Någon mer som ska dit? :)

blivande kock? ;)

pepparbiff och sallad wonderfull! hehe kanske skulle sökt restaurang linjen ? ;)

sara och jag har en aning kul ...

klipp, skövde skratt vad fan


beställt!


humor!

Dotter 1: pappa jag är lesbisk.
Pappa: jaha okej
*en månad senare* 
Dotter 2: pappa jag är också lesbisk.
Pappa: ÄR DET INGEN SOM GILLAR KUK I DENNA FAMILJEN?!
sonen: jo jag..

Haha! inget emot homosexuella, är bara övertrött så skrattar åt allt typ :) hihi!
Nu blir de film! Såg Män som hatar kvinnor får någon dag sen så nu går jag in på 2an Flickan som lekte med elden. Men jag vet inte riktigt varför jag gör de, jag tyckte att den första var så himla hemsk! Aja jag får väl se om jag kollar den 3dje också :) puss ;*

beställd

Haha lite efter men har bestält en onepiece nu till vintern, jag är ju ett stort fan av mjukiskläder så det blir nog perfekt när det är kalt och ruggigt ute!

första chokladen ;o


1a december!

Ja! chokladkalender är ett måste oavsätt bantning eller inte, så jag har skaffat mig en med mussepigg på. Hihi han är så söt (A)
har precis duschat som ni ser ;) Kom ju direkt från gymmet imprincip. Sen blev de lite ändring för pojkvännen har prov i morgon så vi kunde inte ses för han måste plugga. *sadface*
aja då blir de mys med familjen i stället :)

historia snart gym!

Hej ! :) nu har jag historia och vi ska jobba i grupper om varför USA är världens ända supermakt. Slutar om typ en timme, och då blir det snabbt hem och sen till gymmet! Ska möta upp elvira så ska vi pumpa jävlar ;) hehe mer update senare!

fransk manikyr

God morgon! :) jag hade typ sovmorgon idag men jag gick upp klockan 6 i stället och gjorde fransk manikyr :) blev fett nice! idag blir de gym och sen älsklingen. Så känner jag mig värsta tursam idag, så kommer nog ha en bra dag idag hihi CY!

nu header!

vad tycker ni? :)

diet?

Jag kanske inte behöver gå ner i vikt eller så men jag är som dom flästa andra missnöjd med min kropp, visst jag är jättenöjd med mitt ansikte och mina tuttar och de men de är pretty much it. Så jag som ni vet tränar ju ofta men min diet är ju inte den bästa kanske, och för att bli av med mina exta kilon som jag ser men ingen annan så måste jag minska mitt ätande, och jag kom på i trosdags när jag åt en såndär sportbar att jag blir inte hungrig på flera timmar, så jag ska nog köra en egen liten diet, jag menar skolmaten är ju inte speciellt nyttig oftast är de bara kolhydrater och kallorier och flöt och de är inte gott och speciellt inte kul när jag försöker undvika dessa saker! Dom sportbarsen är ju inga kallorier i åtminstånde så de och mycket kaffe kanske? Mcket fibrer och grönsaker och ja ni vet ju redan :) Men tror ni de funkar? jag ska börja redan imorgon. Annars får jag väl käka bantningspiller? Men det känns lite överdrivet tycker jag.

citatet från förra inlägget - en riktigt bra låt!


I am not a robot

Hej! :) Eller snarare godkväll. Jag sitter här i min säng som vanligt och lyssnar på musik. chillar lite, har altid så svårt att somna när ja behöver de! Men som i kväll när jag var hon min pojkvän så somnade jag lite till filmen vi såg, han väckte mig såklart men sånt känns så himla drygt, hatar ju själv hur det är när personen jag är med somnar-.- Men jag vet inte, är typ inne i en trött period nu eller något. Någon som vet vad man kan göra åt de, så jag inte somnar på lektioner och sånt i skolan?

.
Idag har jag bara mysigt med min älskling efter skolan, hade prov idag på första lektionen sen va de tandläkaren, och jag har tydligen väldigt fina tänder ;) hähä. Men ja i morgon ska jag gymma med Elvira igen och sen ska jag nog träffa min älskling lite på kvällen, blir så himla ensamt på kvällen om jag inte träffar honom under dagen känns lixom bättre på kvällen sen :)
.
"Can you teach me how to feel real?
Can you turn my power on?
Well, let the drum beat drop"

Typ helt perfekt citat ur en låt.

Annonser från BloggPartner
RSS 2.0