AAJ!

AAAJ FÖR I HELVETE! skulle hämta mer kaffe och tror ni inte att jag spiller ut halva koppen på min hand med asvarmt kaffe eller?! fatta att de gjorde ont! som fan att de gjorde. och aj men aah vill bara säga de för att de kändes värt herråh.

ayeah

asså dålig uppdatering, jag vet ._. men jag har inte tid med bloggen hela tiden jag har ju ett liv också ;)

idag har jag sovmorgon så jävla najs! så nu sitter jag o dricker mitt lilla kaffe som jag lyckades koka ihop själv (Y) :) duktig som jag är

idag har jag också kemiprov och sen är det Marus som gäller ♥

nej nu ska jag nog göra mig i ordning om jag ska se hyffsat normsal ut i skolan... O.o



bilder från tjejfesten jag hade i vintras efter att jag hade kommit hem från U.S.A typ (Y)  :) *fan vad fjortis jag såg ut...*

frukost

nu blirre frukost och sen får vi skynda oss te skolan för vi har ju självklart inte gått upp när vi ska de...

men i alla fall på håltimman så ska jag och Emmaa dra till thai house och käka så jävla najjs!
men nu måste jag äta herrå

från igårkväll...


träning eller något

chiao :) som vanligt så har jag knappt uppdaterat på 100 år men nu gör jag set i alla fall. har vart med älsklingen hela veckan och de har vart grymt mysigt! igår behövde hans syster lite kort till skolan så då fick jag och Marcus va lite modeller (Y) haha men de blev säkert jättebra. sen fick jag hans tröja också och bilder kommer sen men jag är hos emma nu innan träningen så jag har inga bilder nu men annyway :)
idag så ska jag sova hos Emma för har knappt vart med henne dom senaste veckorna! men i helgen lär vi få umgås för de är cup i Jönköping eller något i helgen och de kommer bli fett awezum! :D

the game

chiao :)

imorse så missade jag bussen ._. så fick gå till skolan... världens bästa start på morgonen att få panik för att man typ försovit sig och sen att ha någon som måste dampa och sen missa busshelvetet! men nu i alla fall så ska jag och Emma dra till träningen :) det är träningsmatch idag i 2 och en halv fucking iimmar?! så aah kommer ju va rätt trött sen men ska ändå hem till älsklingen men nu måste vi dra pusshejj!

kladdkaka

sitter här med Marcus och chillar med musik :D han ska sova här inatt :D awezume och jag har inte så mycket att skriva men aah hehe...

men i alla fall så bakade vi kladdkaka förut och den blev ju, bra...


gölligt :) hörs imorn pusshejj :)<3

awezum....

eller inte då...
det är frdag idag som alla vet och Plipp har min plattång?! :o hur faen ska detta gå till eller? hmm aja jag får la se hur det går till men hur ska jag kunna klara mig utan den i helgen?!?!?!?! ja de är en ganska bra fråga för jag lär ju flippa ur eller något O.o he he ...

good job

chosan i trosan ;)

hehe nu är jag hemma efter en mysig middag med mamma, hennes man och mina syskon :)
vi år typ kina mat eller thai mat ? aah i alla fall så åt jag typ för mycke men gott vart det i alla fall :)

igår efter träninge så drog jag till Marcus och så kollade vi på lite film sen skulle vi lägga oss i sängen och kolla på en annan film och så somnade jag typ efter 20 min?! och de va inte riktigt meningen att sova över där men så när jag vaknade i morse så följde jag han till bussen och sen va de hem och byta kläder och så hann jag precis till lektionen börja *pust*

men när jag vaknade i morse så hörde jag bara Marcus svära när han kollade ut o så sokulle jag kolla ut igenom fönstret så såg jag inget först för de vart så vitt?! sen förstog jag att det hade snöat typ en decimeter?! jag menar hallå?? igår var de ju typ vår och idag är det rena rama vintern vadfan är det här?! de kommer ju aldrig bli sommar om det ska fortsätta såhär...

sen så hade jag tydligen religonsförhör idag i SO:n på 4 sidor?! så jag satt och typ läste igenom allt på håltimman och sen märkte jag när jag kom till lektionen att jag kunde allt ändå :) svara på hala skiten förutom 2 frågor så jag är rätt nöjd med mig själv faktiskt :)
nu är det bara en 3 sidig uppatts om judarnas historia som ska in på måndag men de grejjar jag ! tror ni inte de?

oj vad långt de blev men aja snart kommer min söta Lina hit så det blir fett awezum :D

ojojoj skandal! ;o

haha ja oj vilken skandal va?! ;)
ser ut som typ exem eller typ en brännskada? haha men det är  tyvärr inte så ;) men ni kan säkert räkna ut vad det är för något om jag säger att det är marcus fel haha :) och nej han har inte misshandlat mig ;o men sen blir det att lägga på ett lager med tankräm och se om de bleknar lite ... försökte dölja de igår me sjal men jag passar tyvärr inte i de(N)

jaja okej då

Jaja okej då Plipp! nu är det så att min kära vän Plipp sitter hä'r och stör sig som in otta helvete på att jag skriver 'M*' och inte hela namnet :) och det är folk som har frågat vem han är och nu är de min och bara min pojkvän ;) hihi! men i alla fall så är hela namnet på denne M* Marcus 'Älsklingen' Hagström ! höhö och jag vet att han läser det här sen men puss på de ändå ! :D♥

träning!, ont i halsen och bilder :D

chobre och hej :D

nu blir de träning snart :) sitter just nu hos min bryydd Plipp! :D
igår var jag med M* efter skolan :D  vi typ kolla tv sen blev e att käka pizza och så missade vi ju såkllart bussen eftersom jag är så seg när det gäller att äta (Y)
haha sen blev de film och sova :)
iag skulle jag och Plipp ha hand om idrottslektionen också! haha fään vad vi är grymma som klarar av att ha hand om våran klass helt själva O.o men ont i halsen fick man ju och jag som resan hade ont i halsen...



15/3 2011 ♥

sweet! deär nu livet leker! nu när livet är så fucking bäst som man alltid vill att de ska va! och denna kännslan som jag känner just nu har jag saknat! saknat som in i helvete och när allt va ganska så sämst så kommer du upp ur ingenstans och gör allt så jävla bra! jag vet att det kanske är lite tidigt nu men de känns så jävla rätt och jag är så glad :)

finns inget bättre än sånt här så puss på de! :*♥


I only wanna be wiht U

godmorgon! :)

och ja jag vet att jag inte har uppdaterat på hela helgen men jag hade kanske viktigare saker för mig?

jaja whatever har vart med M* hela helgen! och igår var vi lediga så då hänkade jagf med till hans sokola och ja de kunde ju gått bättre... haha men men de va väl trevligt :)

idag är det tisdag och jag innbillar mig hela tiden att det är måndag men de blir väl bättre sen antar jag? sen har ju vi nationella kemiprov imorn så idag blir det att hoppa träningen och plugga! men jag ska va med M* också men han lova att jag skulle få plugga :) om de nu kommer att gå vet jag imte men de märker jag väl.


I'm going crazy

detta är helt jävla fuckat! de ska alltid gå så här! och jag bara skapar problem hela jävla tiden och alla skyller på mig eller ja inte riktigt alla men ändå!
faan! jag vill inte att det ska va så! och jag försöker värkligen det gör jag! men de är fan inte lätt när alla kollar ner på en hela jävla tin för saker som man har gjort tidigare.
och jag vet att det kan inte fortsätta så här det får jag höra hela jävla tin och att jag ska göra precis allt och om det blir det minsta fel så är allt helt och hållet mitt fel. men fuck it! jag har väl fan ett eget liv för helvete?!

asså jag skiter i om jag inte får MVG i alla betyg jag är nöjd med G och det är klart att jag blir glad om det blir bättre men jag orkar inte för sån här skit som tar min energi och tacka fan för att jag inte orkar särskillt mycke på dagarna när du ska va så in i helvetes sur!

nej men visst skyll på mig och hata mig vaf fan ska jag göra åt saken lixom jag kan bara göra mitt bästa och de gör jag fan! så ge fan i och hacka och ge mig all skit för jag tänker fan inte ta åt mig!



simpsons

M* drg precis så nu blirre simpsons :) bästa tajmingen ever typ! :D
peace♥

sitting here all alone

jag fick stanna hemma i från skolan för att jag mådde illa på matten så nu har jag ätit lite nudlar och så är M***** på väg hit för att få mig må bättre ;)
så gulligt juh ! :d


segaste ever?

ligger just nu i sängen och väntar på att farsan ska bli klar för han är ju som han är -.-
och sen ska han börja tjöta om gymnasiet och skit mitt i allt ihopa när emma siter och väntar på mig i skolan för jag skulle vart där klockan 8 och pappa skulle sjussa mig, men oj vad de gick bra.

idag ärre träning i alla fall så jag drar dirren efter skolan hem te emma och äter och sen drar vi te träningen :)
har inte tränat på aslänge känner jag så de ska bli asgött !
men aah hörs senare pussis :*


muffins



Dag 10 – Det här hade jag på mig idag




chillidill dags

M***** drog hem precis och nu ärre sovdags :)
rätt najjs dag, asså rätt najjs :) men puss och godnatt :)

MUFFINS ! :D

nu bakas de muffins med M***** :D awezum! men jag tror vi gjorde ngt fel lr jag gjorde ngt för det  stog att de skulle bli 30 st små men vi fick 8 st ;o men de blir säkert bäst puss på de :*<3


counting all the assholes in the room well I'm definitly not alone


i dont orkar bry mej

näe precis jag orkar inte uppdatera hela jävla tiden men ska försöka ändå(Y)...
men dom senaste 2 dagarna har i alla fall spenderats med M***** ;) och igår tog jag min sissta gardacilspruta och det känns fortfarande om jag lyffter úpp armen och jag tog den klockan 8 på morgonen ?!
aja anyway så ska jag va med M***** idag igen :) sweet!

seriefinal!

jappjapp hade ju match  i torsdags och vi vann med 7-0 :D gryyyymt bra bruuuudar! orkade inte uppdatera igår eller i torsdags efftersom jag har sovit över hon Plipp igår och då tänkte jag inte påt men nu gör jag lite i alla fall :) jag är typ värsta taggad just nu för vi ska ha match mot tygriket idag och de är seriefinal så vi bara måste vinna!!!

men ska fixa iordning mig nu så puss på er :)

match!

choobree :)

idag så ärre match mot mullsjö i fjärilshallen i cheryd klockan 18 xå jag och emma tar med våra klubbor och allt te skolan och drar dirren efter för att öva på skott (Y) så kommer nog inte kunne uppdatera på hela dagen men säger sen hur matchen gick! och juste mammi ska ju kommaoch kolla också! haha *nervöst* men de kommer säkert gå awezum :) önska mig lycka till? (A)

tack och hej leverpastej

bad uppdate

my bad... men igår vart jag strässad och så trött erfet träningen så ag orkade fan inte blogga! hatar att jag ska bli så trött hela tiden. men sen kunde jag äändå inte somna så satte på en film, Hata Göteborg, och den va ju helt sykad men sen somnade jag nästan dirren efter de :)

nu sitter jag i alla fall på kanten till att ta fram spanska böckerna och med de ta självmord! för de e så tråååååååkigt! sen har allting i vår frys förstörts och med de då mina bullar :( buhu! jag som hade kämpat med, hade inte änns ätit mer än 10 stycken typ?! :( asså fan vad sur jag blev! dom som va så goda men aja jag får väl börja bråka med någon annan och stå och baka mitt i natten igen :) höhö ;)


Annonser från BloggPartner
RSS 2.0