PIZZZZZA

nu blir de att köpa pizza och detta innlägget vart väldigt värt puss på de :D ♥

sweethearts

sitter i sängen och lyssnar på Secondhand Serenade grymt fina låtar ! jag och Marcus träffap väntar på att min pappi ska komma hem med min blivande hund:D egentligen är det T*** hund men hon kommer hit på fredag ifrån U.S.A och Bobzy kommer idag så det ska bli lite kul :) de va väl bara de typ? jag har ju typ inget att göra för Marcus är ju sååå social mot mig just nu ._.
haha aja pusssss ;*

hemma hos älsklingen

häjj :D

just nu sitter jag hemma hos älsklingen och chillar :) bvi har precis gjort chokladpudding som är klar klockan 11 :) haha duktig han är och som lyckas att förstöra hans syrras dataskärm så dom fick byta (Y) *haha* men annyway så vart de jättemysigt förut idag med Jenny! vi hade ju bakat kladdkaka och så gick vi ut och satte oss med cola, kladdkaka och musik ute i gräset på en filt så jääla najjs! :)

och så vart mina hängslen torra efter att ha tvättat dom i klorin igår för de hade blivit fläckar på dom men dom är ändå bara prelemenära för har beställt nya som kommer på onsdag eller torsdag. så funderar jag på att färga dom vita jag har nu till röda men de blr säkert bra :)

pusspuss ;*

kladdkaka o JENNY!!! :D

jappjapp nu är man med den saknade Jenny :D riktigt kul att få träffa henne igen :D
såklart bakar vi kladdkaka :D
men nu ska vi dra till stan så pusshejj :D <3

som i en film

HejHejHej världen! :)

just nu känns mitt liv precis som en film. hemma är mitt liv ett rent helvete ganska ofta, skriks och smälls i dörrar när bara jag och farsan är hemma... jag har världens bästa pojkvän som jag värkligen inte vill mista för allt i världen, men som sagt de känns som att jag lever i en film och väntar bara på att något ska hända. sorgligt nog så är de så men dom flästa filmer slutar lyckligt och jag bara  hoppas på att denhär gör det med.

tomhet

hej :)

har vart vaken ett tag och no gick älsklingen precis :) fast de känns så tomt när han inte är med mej ._.
idag är det den 15 vilket betyder en månad med världens bästa pojkvän! älskar honnom så ***** mycke!

så vi dka käka på taih hous (stav?) sen skulle jag sova över med min sötnos Amanda men hon skulle någon annan stans :/ vi skulle "fira" hennes födelsedag som va förraveckan när jag inte kunde sova över hos henne på tisdagen men aja vi får ta de någon annan dag ...

sen har de väll inte hänt så mycke mer, eller jo jag har köpt ett par kängor :D 14 hål så jäkla najjs! men aja jag hinner ju typ inte blogga så mycke som ni märker me de får ni leva med! pusshejj :)


Jag Älskar Dig Marcus Hagström!<3

Emma Den Bästa Weiner :D

Skolan idag var väl rätt okej, bara att en viss person saknades o de var ju såklart emma, den skitungen var ju i gbg o götta sig på sjukhuset, höhöhöhö ialla fall när hon kom hem därifrån fråga hon mig om vi kunde dra ut o göra något. självklart ville ja det! vi har u nt varit nu på jätte länge så det var verkligen dags!o nu sitter vi här ja blandar till något liknande notella o emma ligger på sängen o skriver åt mig !:) hahahah stört de lät!:)
snart ska vi dra ut o göra någonting ciao :D

Annonser från BloggPartner
RSS 2.0