piZza på lartong för den som är lat ;)


sitter i badhuset och tränar småungar ;)


myspys medans jag väntar på att mina systrar ska komma hem :)


mina sackosäckar kom igår :D

Nice va?! ska köpa en klarröd filt också när den kommer ut på Chilli :)

dagens outfit


på långpromenad med Puff


jag och symaskinen!

Haha det började jättebra mätte och sydde första sidan sen skulle jag sy andra och då skulle ju allt gå åt pipsvängen! :( Så jag fick ringa mamma men sen fick jag ihop de och då gick det hyfsat bra faktiskt :) har sytt in klänningen och sen klippt upp den och rivit och dragit sönder den så att den skulle se ut som att den va lite sönder och gammal?Svårt att förklara... Men jaja nu är allt klart och jag käner mig faktisk ganska nöjd :D tummen upp på de!
Haha jättefint utan smink och ofixat hår, duschade ju förut innan jag drog till stan men orkade inte platta de.

sytt klart

Chohej! :)
nu har jag sytt och klippt hela förmiddagen! men äntligen är jag klar med min haloween klänning :) Den blev fett nice! Ni får förhoppningsvis se lite bilder på den på lördag vill ju inte spoila hur den ser ut ;)
så va jeg nere på stan en sväng och åt lunch med mammi och så blev det lite shopping också! :D
svart sametströja:
brun pälsväst:
svart poncho med luva:
känns som att det blev lite myskläder men det är ju perfekt nu när det börjar bli kallt ute och jag fryser arslet av mig!

picx in the morning


min dag i 10 cm höga klackar!

jag klagar lite smått om min dag och berättar om morgondagens små planer!


mobilblogga jaoo

Hej, testar att blogga från mobilen och de är ju kul om de funkar för då kan jag ju blotta mer :) tummen upp för de!;)

min dag?!

Idag har varit så långt ifrån min lyckodag det går!
Det började på morgonen med att mina hörlurar slutade fungera, billig skit! Sen på genrepet idag så skulle ju vi va retards och klappa i otagk helt utan taktkänsla och allt och sen sjunga helt åt helvete fel! Känner att det kommer att gå bra imorgon asså(Y)
Sen så när det var över och vi inte behövde skämma ut oss mer inför typ halva skolan så skulle jag gå till bussen och ser inte den gigantiska lerpölen som jag så fint och graciöst halkar i och lägger mig på rygg så hela jackan blir lerig, underbart!
Inte nog med de utan precis då går det förbi några killar i 3an som asgarvar åt mig -.-
Sen när jag kämpat mig upp och tagit av mig jackan så som grädde på moset så ska jag gå på bussen så står i kön i regnet och då tycker ju vädret såklart att de ska hjälpa mig med leran och skickar en vindpust så att allt vatten på taket på busshållsplatsen åker ner och träffar mig i ryggen. *happychey* eller inte!

lite bilder fårn igår när jag hade tråkigt...

yeah! somethings hapend here!

Yeah! Nu har jag suttit och fixat med bloggens design och börjar bli lite nöjd men är fortfarande inte säker på vad jag vill ha för bakgrund och den som är nu är inte en sån jag vill ha egentligen men den är tillräklig just nu :) vad tycker ni? Förstörde jag allt eller blev det bättre?:)

good job!

Yeah! Jag har lyckats med att ta bort den svarta bakgrunden på bloggen så man ser inte vad jag skriver och de är ju toppen! Värkligen! Men nu orkar jag värkligen inte fixa de utan ska ta o sova nu godnatt!

videoblogg-svamlar och vet inte vad jag ska säga (Y)


varm oboy

Har hört att man ska bli sömnig av att dricka varm mjölk så värmde en kopp och skulle hälla i lite oboy i så hälde jag i för mycket så fick göra om -.- *klumpig* men nu så har jag bara lite gran så de smakar lite oboy bara :) Fast nu är vår oboy med dumle smak snart slut, så får be mamma köpa mer eller den med dime? :) ajaj godnatt!

facelook?

fixade lite med luggen i morses hiss eller diss?

just nu


lockar!

Såhär såg jag ut i fredags. Va trött på att alltid se likadan ut varge dag så lockade håret :)
vad tycks?

bilder!


ja jag vet!

Men ändå så orkar jag inte bry mig så mycket just nu, har saker att göra hela tiden och det känns bara tråkigt att skriva samma sak hela tiden... men ska försöka komma med lite nya saker, i helgen har jag i alla fall varit på spökvandring, kollat på matta osv till mitt rum, spelat gitarr! lärde mig en ny låt :D Hurt med Johnny Cash, han har ju gjort en cover på den men han gör den mycket bättre än orginalet!
Sne har jag umgåtts med min pojkvän och kollat på film och lite annat :) rätt trevlig helg måste jag säga!
Men det är jobbigt med söndagar för det är alltid lika svårt att somna utan min älskling :( saknar honom redan!

pojkvännens jacka <3

Kom hem från att ha solat och ska dra iväg till min pojkvän nu skriver sen!

käns som att den passar in rätt bra just nu...


puff tha hund

Har lite tråkigt nu, sitter och väntar på att pojkvännen ska smsat att han är hemma så vi kan ses :) Så nu sitter jag och myser med vår hundn Puff :) ser lite ut som en råtta nu när han är klippt men han är mysig i alla fall ;)
Btw det är inte det lättaste att få en bra bild med en hund. *haha*
Haha ser ut som att jag mosar honom, men det gör jag faktiskt inte ;)
CHILL! ;)

i skolan

Sorry för att jag inte updaterade mer igår men jag drog till pojkvännen och kollade film, sen var jag så trött när jag kom hem att jag gick och la mig nästan direkt. Men nu i alla fall så har jag rast och sitter och mumsar i mig choklad och dricker Dr Pepper! omnom, gottegris? Ohja!


lite bilder från igår och i förrgår, orkar inte ta nya nu för jag börjar om några minuter :)

sola+gym!

Nu blir det att dra och sola 25 min efter det så blir det gymmet! update sen :)

dagens outfit

'
Är asglad btw att jag kommer i dom byxorna som jag har för det gjorde jag nämligen inte innan sommarlovet så jag har gått ner i vikt! hehe...

musika!

Goderafton! måste bara säga att jag har hittat en artist som jag tycker är grymt bra! sjunger så sjukt bra och låtarna är ju fan bäst! tycker ni borde lyssna på henne! ;) detta var den första låten som jag hörde med henne, fastnade direckt, men hon har många jättebra låter! ;)

I know i can trust you

Jag har svårt att lite på folk och jag kan knappt lita på min egen mamma. Därför är jag lite extra frågvis ibland, men det är inte de att jag inte tror på det du säger utan att jag har blivit bedragen och lurad så jag vill vara säker. Men jag vet nu att jag kan lita på dig, jag känner mig säker på att det du säger är sannt. Även om tankarn finns där att det inte är sannt så vet jag att det är det. Du vet vem du är och du vet att jag älskar dig!♥

bild update

Godmorgon :)
Här är lite bilder från i lördags när jag var med Lina :)

rubrik?

Kommer inte på någon bra rubrik som ni kanske märker men aja. I måndags så hade vi skolfoto och jag kommer se helt åt h*lvete ut för jag hade typerat håret och laggt allt på ena sidan och lagt min lugg helt perfekt så det kommer se ut som att jag inte har något hår för att jag skulle sitta med allt håret åt sidan och sen fick jag inte ja luggen som jag ville -.-
.
Snart ska jag vara med Lina :D vi ska väl göa något skojsigt och sen blir det att dra till pojkvännen och sleepaover :) hihi myspys de! updaterar kanske sen :) puss :*
skolfotodagen

Back on track!

Hej! förlåt så hämskt mycket! Har vatit tvungen att ta tag i lite saker och hitta mig själv men nu är det gjort! Allt är löst och jag mår bra så jag är inte död ;) Så nu kör vi hårt och jag ska vara duktigare på att uppdatea lovar!

bloggpaus!

Jag tar en liten bloggpaus några dagar... Har hänt lite saker och måste ta itu med ett och annat men skriver så fort jag klarar av de.

hemma efter gymmet!

Är hemma nu efter att ha varit tränare och gymmat i typ 2 och en halv timma, när jag kom hem fick jag pizza och de är så j*kla gott efter att man har tagit ut sig på gymmet. Aja nu ska jag träffamin ppojkvän i typ 5 min och få en kram som jag har tjatat om hela helgen :) så pusshejj :)

borta bra men hemma bäst...

Nääj! Jag vill bort jag vill ut långt bort, jag vill försvinna ett litet tag för just nu känns det som att alla tar mig för givet och tror att jag ska orka med hur j*vla mycket som hällst. Men nej det gör jag inte! Och det går inte att ta mif för givet heller för den delen. Jag är inte säker på mågon alla säger saker och sen blir det inte så jag kan inte ta någon för givet förlåt mig om jag skulle göra det i alla fall det är inte meningen. Men flk låter int emig ta dom för givet men mig ska alla ta för givet att det är solkart att det är så men nej! Det är inte så, det är inte solkart.
.
Jag vill försvinna och visa folk att inse att jag gör rätt mycket ändå, dom kanske inser att dom saknar mig det skulle nog behövas. Vill inte vara ego men just nu gör alla som dom vill och lämnar mig där, det är klart att dom ska får göra de men det är som att jag bara är bra när dom har tid över. Är så trött på skiten. Vill att människor ska se något värde i mig också.
.
När ni nu har läste detta om ni nu har de , så tycker ni säkert att jag är egotrippad eller att jag är emo eller något men då är jag väl de. Men alla har tider då allt känns hopplöst och nu är det så för mig.
peace out

lite update

Hej!
Kom hem lite sent igår och var fett trött så orkade inte bogga då. Men vi träffade lite kompisar till Lina och hade rätt kul faktiskt :) sen när jag kom hem snackade jag lite med Lina och sen somnade jag direkt.
Nu har jag precis ätit frukost.

lina is here!

Lite update nu då;) Sitter i mitt jättefina ostädade rum med Lina!:D Och vi har inget att göra för tillfället men så kan de ju va ibland (Y) idag ska vi grilla och sen kanske vi drar till ryd :)

sola!

Nu drar jag och solar! Är fett sugen påt, köpte ett solkort igår på Actic där jag tränar, kostade bara 299 för för 10 gånger för mig som är medlem annars kostar det 50 extra eller något sådant men aja jag drar nu om uppdaterar sen! Börjar dessutom bli på bra humör nu för solen är framme och det ser ut som sommar idag, jag blir värkligen posetivare när solen är framme! Hörs sen.
.
Fixade även ögonfransarna förut! Blev facktiskt rätt nöjd :)

dom tre små systrarna

Love till dom 2 små! :)

shopping kl 11 på morgonen?

Sitter här med min lillasyster Tilda och internet shoppar, hah alite kul faktiskt men vad gör man annars en lördagsmorgon? ;) hehe
vi tog lite bilder nu ocså, men jag är inte s fixad som ni ser ;)

God morgon!

God morgon fina läsare :)
Vaknade av mig själv halv 9 och såg att det var jättedimmigt ute. Inte kul! Så jag försökte somna om igen men det gick inte så jag la mig på spikmattan en liten stund och sen gick jag ner och nu ska jag äta frukost äntligen :) Kör på ägg idag, egentligen tycker ag om ägg men vill gärna inte äta de eftersom att man då luktaar ägg resten av dagen tycker jag men det är ju supernyttigt! så nu kör vi på de!:)

Annonser från BloggPartner
RSS 2.0